Tabellen Debitor

Her vælger du om Handelsdokumenter skal sendes som Digtal post til modtagerens Eboks. Afsendelse som Digital post er priorieteret efter Nets-opkrævninger og forsendelse som E-bilag, hvis der er flere mulige afsendelsekanaler opsat på debitoren. Disse tre forsendelsesformer er gensidigt udelukkende, også ved genfremsendelse af et dokument. Feltet har fire muligheder:

-Nej: Betyder at Digital post ikke skal benyttes for debitoren

-E-boks (CVR): Betyder at digital post skal sendes til Eboks på grundlag af Debitorkortets CVRnummer. Kontroller at det opsatte CVR nummer kan modtage i Eboks vhja. E-boks opslag funktionen.

-E-boks (CPR): Betyder at digital post skal sendes til Eboks på grundlag af Debitorkortets Personnummer. Kontroller at det opsatte Personnummer kan modtage i Eboks vhja. E-boks opslag funktionen.

-Fjernprint: Betyder at der sendes fysisk post på grundlag af adresseoplysningerne på Debitorkortet. Adresseoplysningerne skal være komplette med Adresse, Postnummer, By og Landekode. Ved manglende navne og adresseinformationer fejler forsendelsen. Debitoren skal være registreret til at modtage ad den kanal du vælger og adresseringsata skal være på debitorkortet. I modsat fald fejler forsendelsen.

Tip