Angiver, om VIA-bogføringsmetode er pr. sag eller pr. sagspost. Hvis du vælger Pr. sag, bruger Microsoft Dynamics NAV total-VIA-omkostninger og -salg til at beregne VIA. Hvis du vælger Pr. sagspost, bruger Microsoft Dynamics NAV de akkumulerede værdier for VIA-omkostninger og -salg.

Standardværdien er Pr. sag.

Indstilling Beskrivelse

Pr. sag

Standard. Hvis der ikke er nogen finansregnskabs- eller VIA-poster, kan dette felt ændres. Du kan også redigere dette felt, hvis alle eksisterende poster tilbageføres.

Pr. sagspost

VIA bogføres pr. sagspost. Denne indstilling kan kun vælges, hvis der ikke er eksisterende VIA-poster eller VIA-finansposter, eller hvis alle VIA-finansposter er blevet tilbageført.