Feltet Disponeret Køb

Tabellen Finanskonto

Feltet viser det samlede disponerede Køb for bilagstyperne Rekvisition, Rammeordre, Ordre, Faktura og Kreditnota på den aktuelle konto.

Programmet beregner og opdaterer automatisk feltet på baggrund af posterne i feltet Disponeret Beløb (DKK) på den enkelte købslinje.

Man kan afgrænse feltet, så det kun beregnes på grundlag af bestemte datoer og/eller budgetter.

Klik på AssistButton til højre i feltet, hvis du vil se de poster, der indgår i det viste beløb.