Indeholder id'et for godkenderen af timesedlen. Vælg feltet på kortet Ressourcekort for at vælge et bruger-id på listen. Godkenderen af en timeseddel har tilladelse til at godkende, afvise eller åbne en timeseddel igen. Godkenderen kan også sende en timeseddel til godkendelse.

Flere oplysninger

Id'et for godkenderen af timesedler er som regel id'et for en leder i organisationen. Id'et for godkenderen af timesedlen og ejeren kan være den samme person. Du kan ikke ændre id'et for godkenderen af timesedler, hvis der er timesedler, der er sendt, og som venter på behandling og bogføring, der er tilknyttet det pågældende id. Efter behandlingen kan du dog opdatere godkender-id'et.

Se også

Reference

Ressourcekort