Angiver, at der oprettes en pluklinje, selvom der ikke kan findes en passende zone og placering, som varen skal plukkes fra. Zonekoden og placeringsnummeret på linjen er i så fald udeladt, og du skal udfylde felterne manuelt, før du kan registrere plukket.

En pluklinje, der er oprettet med en tom zonekode og et tomt placeringsnummer, har samme funktionsmåde som en bevægelseslinje i logistik af handlingstypen Hent, og varer fra alle zoner og placeringer kan plukkes. Dette er imidlertid ikke tilfældet, hvis en placering hører til en placeringstype, der har en markering i kolonnen Modtag.

Bemærk
Det anbefales ikke at bruge Opret altid pluklinje, hvis den systemangivne pluk/læg-på-lager-lokation opererer med et automatisk opsamlingssystem i realtid. Opret altid pluklinje er udformet til at håndtere det tidsmæssige tomrum, som opstår mellem oprettelse af pluk, muligvis udskrivning af det og eventuel plukning. I dette tidsmæssige tomrum kan varer være lagt på lager eller godkendt af et kontrolpunkt ved en kvalitetskontrolzone.

Advarsel
uanset din lokationsopsætning kan Opret altid pluklinje medføre disponibilitetsproblemer, da du får mulighed for at plukke og levere varer manuelt, der er reserveret til andre salgsordrer eller andre pluk. Årsagen er, at sådanne pluklinjer, der altid oprettes for udgående dokumenter, tilsidesætter eksisterende reservationer og pluk beregninger.

Tip

Se også