Styrer de kontoskemaer, som brugerne vælger på linjerne i vinduet Konfiguration af webtjenesten Kontoskema, KPI til at publicere de angivne kontoskema-KPI-data som en webtjeneste.

I vinduet Konfiguration af webtjenesten Kontoskema, KPI skal du angive, hvordan kontoskema-KPI-dataene skal vises, og hvilke specifikke kontoskemaer KPI'erne skal baseres på. Når du vælger knappen Publicer webtjeneste, føjes de angivne kontoskema-KPI-data til listen over publicerede webtjenester i vinduet Webtjeneste. Du kan finde flere oplysninger i Fremgangsmåde: Konfigurere og publicere KPI-webtjenester, der er baseret på kontoskemaer.

På fanen Naviger i gruppen Generelt skal du vælge Webtjenesten Kontoskema, KPI for at få vist kontoskema-KPI-data, der skal publiceres som en webtjeneste som et resultat af opsætningen i vinduet Konfiguration af webtjenesten Kontoskema, KPI.