Angiver formålet med omkostningsstedet.

Nyoprettede omkostningssteder tildeles automatisk linjetypen Omkostningssted, men du kan ændre dette ved at vælge feltet og vælge én af de tilgængelige indstillinger. Disse funktioner svarer til kontotypen i kontoplanen. Du kan finde flere oplysninger i Kontotype.

Hvis Omkostningssteder ikke er sorteret efter posten i feltet Kode, men i stedet efter posten i feltet Sorteringsrækkefølge, er kun ét niveau med totaler i begyndelsen og slutningen tilladt.