Viser det samlede kontraktkostbeløb (i den lokale valuta) for sagsopgaven for den tidsperiode, der er angivet i feltet Planlægningsdatofilter.

Programmet beregner og opdaterer automatisk indholdet af feltet ud fra indholdet af feltet Kostbeløb (RV) i tabellen Sagsplanlægningslinje. Det er kun de planlægningslinjer, der har typen Kontrakt eller Både skema og kontrakt, der medtages i Kontrakt (kostbeløb) i sagsopgaven.

Klik på feltet, hvis du vil se de sagsplanlægningslinjer, der indgår i det samlede.

Klik på Handling, Funktion, og vælg Sagsplanlægningslinjer, hvis du vil redigere sagsplanlægningslinjerne for sagsopgaven.