Du kan tilpasse udseendet af den rolledefinerede klient eller beslutte, hvad der skal gøres, når Microsoft Dynamics NAV-serveren anmoder om tilladelse til at køre ukendt software på computeren. Du kan bruge dialogboksen Nulstil brugerdefinerede indstillinger til at fortryde disse tilpasninger og beslutninger.

Brugergrænseflade

Denne kategori dækker ændringer, der redigerer udseendet af sider i den rolledefinerede klient. Du kan angive størrelsen og placeringen af elementer. Vælg Nulstil indstillinger for brugergrænseflade for at gendanne alle sider, der er specifikke for denne computer, til deres oprindelige standardlayout.

Automatiseringsobjekter

Et automatiseringsobjekt er en softwarekomponent, der kan køres på en Windows-baseret computer. Microsoft Dynamics NAV-serveren kan anmode om at køre et automatiseret objekt på computeren. Første gang dette sker, beder klienten dig om tilladelse til at køre objektet. Hvis du vælger Tillad altid eller Tillad aldrig, bliver du ikke spurgt efterfølgende, når der modtages en anmodning om kørsel af et objekt af samme type. Du kan kun genoverveje denne beslutning ved at vælge Nulstil beslutninger om automatisering. Når serveren næste gang vil køre et automatiseringsobjekt, præsenterer klienten de oprindelige tre valgmuligheder.

Adgang til klientfil

Microsoft Dynamics NAV-serveren kan anmode om at køre eller overføre en fil til din computer. Klienten tilbyder tre valgmuligheder: Kør, Gem eller Annuller. Den indeholder også et afkrydsningsfelt, der er valgt som standard: Spørg altid, før filer af denne type åbnes. Hvis du fjerner markeringen i dette afkrydsningsfelt, håndteres efterfølgende filer af samme type automatisk på samme måde som den oprindelige fil. Du kan kun genoverveje denne beslutning ved at vælge på Nulstil beslutning om filhåndtering. Når serveren næste gang vil køre eller overføre en fil, præsenterer klienten de oprindelige tre valgmuligheder.