Åbn vinduet Lagerleverance - opret pluk.

Opretter plukinstruktioner for linjerne i leverancen. Du kan udforme de instruktioner, du opretter, ved at udfylde felterne i anmodningsvinduet. Felterne fungerer som beskrevet nedenfor:

Tildelt bruger-id: Her kan du angive, hvilken bruger der skal udføre plukinstruktionen.

Sorteringsmetode for aktivitetslinjer: Her kan du angive den metode, linjerne i instruktionen skal sorteres efter. Indstillingerne er efter vare, dokument, hylde eller placering (hvis du bruger placering, fungerer den som placeringskode), forfaldsdato, placeringsniveau eller handlingstype.

Angiv masseenhedsfilter: Marker dette afkrydsningsfelt, hvis programmet skal gemme masseenheder, hvis en større måleenhed konverteres til en mindre måleenhed og plukkes.

Undlad at udfylde håndteringsantal: Marker et afkrydsningsfelt i denne fil, hvis du vil udfylde feltet Håndteringsantal manuelt for hver linje.

Udskriv dokument: Marker afkrydsningsfeltet for dette felt, hvis plukdokumentet skal udskrives. Ellers kan de udskrives senere fra vinduet Lagerpluk.