Rapporten Check PM

Med denne rapport kan du udskrive checks for poster i udbetalingskladden.

Der er mulighed for at bestemme, hvad der skal med i rapporten, ved hjælp af felterne under fanebladet Indstillinger. Udfyld felterne sådan:

Indstillinger

Bankkonto: Indtast nummeret på den bankkonto, checkene bliver trukket fra. For at se de bankkontonumre, der findes, skal du først klikke i højre del af feltet (under Filter) og så klikke på den AssistButton, der vises. Feltet udfyldes automatisk med Modkonto fra den aktuelle linie. Feltet skal være udfyldt. Kun de linier med den valgte Modkonto bliver der udskrevet check for.

Sidste checknr.: Hvis du har indtastet et nummer i feltet Sidste checknr. på bankkortet, vises nummeret her, når du udfylder feltet ovenfor.

Genudskriv check: Du kan bruge denne mulighed, hvis du har forsøgt at skrive check ud, og der opstod et problem, så du måtte annullere checken og genudskrive den.

Kontroludskrift: Sæt et hak her, hvis du vil skrive checken ud på et blankt stykke papir, før du skriver den ud på en check-blanket.

Fortrykt følgebrev: Sæt et hak her, hvis du bruger check-blanketter med fortrykt følgebrev (talon).

Vælg knappen OK for at få udskrevet rapporten på en printer.