Rapporten Kontroller FIK/GIK

Denne rapport viser eventuelle fejl i FIK eller GIK-filen.

Når man fakturerer med FI-kort, og man efterfølgende modtager indbetalinger fra debitorer, kan man hente en fil med FIK/GIK-indbetalinger hjem via banksystemet. Når man har kontrolleret FIK-filen, kan man indlæse den i indbetalingskladden ved at klikke på knappen Betaling og vælge menupunktet Indlæs FIK/GIK fra fil.

Du skal angive filnavn på den fil, du vil kontrollere. Udfyld feltet sådan:

Indstillinger

Filnavn: Her skal du angive sti og filnavn til den FIK eller GIK-fil, der er hentet hjem fra banken.

Vælg knappen Udskriv for at få skrevet rapporten ud på en printer. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før du skriver den ud, så klik på knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, vil rapporten ikke blive skrevet ud.