Rapporten Finanskladde - kontrol PM

Med denne rapport er det muligt at få udskrevet en liste med de linier, der ligger i en given udbetalingskladde.

På rapporten vil der linie for linie blive beskrevet de fejl, der evt. måtte være på linien. I indstillingerne til rapporten er der mulighed for at angive hvilke konti (finans/bank), man ønsker afstemningen vist for. Afstemningerne vil blive vist i bunden af rapporten.

Du kan bestemme, hvad der skal med i rapporten, ved at sætte filtre. Du kan sætte flere felter på fanebladet ved at klikke på feltet Felt og dernæst på AssistButton til højre i feltet.

Finanskladdenavn

Kladdetypenavn: Her kan med F6 vælges hvilke kladdetypenavne der skal medtages i udskriften.

Bemærk

Hvis man ikke angiver kladdetype og navn, vil programmet tage den udbetalingskladde man kommer fra.

Finanskladdelinie

Bogføringsdato: Her kan angives et datointerval for de linier der ønskes medtaget på udskriften.

Indstillinger

Vælg afstemning: Her har du mulighed for at få vist følgende afstemninger i bunden af udskriften: