Feltet Sammenfat pr. kreditor

Rapporten Lav kred.-betalingsforslag PM

Feltet udfyldes automatisk af betalingsforslag-opsætning. Hvis feltet anvendes vil kørslen oprette én linie pr. kreditor for hver valuta, som kreditor fører poster i. Hvis en kreditor f.eks. bruger 2 valutaer, opretter kørslen 2 linier i udbetalingskladden for denne kreditor. Programmet vil så bruge feltet Brug udlignings-ID til at føje linierne til kreditorposterne, når kladdelinierne er bogført. Hvis du ikke sætter et hak, laver kørslen en linie pr. faktura.