Rapporten Finanspost med dimensioner

Denne rapport viser en liste over finansposter. Rapporten har følgende kolonner:

Finanskonto, Kildetype, Kildenr., Bogføringsdato, Bilagsnummer, Beskrivelse, Beløb samt de otte genvejsdimensioner.

Finanspost:

Man kan bestemme hvilke finansposter, der skal vises, ved at udfylde filtrene under fanebladet Finanspost.

Bemærk at rapport performance er optimeret i forhold til de prædefinerede filtreringsmuligheder, men at der naturligvis kan vælges andre filtreringsmuligheder end de viste.

Man kan vælge sorteringsnøgle ved at klikke på knappen Sortér...

Klik på Udskriv for at udskrive rapporten. Klik på Vis udskrift, hvis du vil se rapporten, før den udskrives. Hvis du ikke vil udskrive rapporten, skal du klikke på Annuller for at lukke vinduet.