Åbn vinduet Bruger- og Rettighedskontrol.

Denne rapport udskriver en liste over samtlige brugere på databasen, eller indenfor det enkelte regnskab. Den kan bruges som dokumentation for, at alle brugernes adgange er kontrolleret og godkendt, og på den sidste side i rapporten, har du mulighed for at skrive eventuelle anmærkninger, og godkende, når rapporten er udskrevet.

Indstillinger

Ansvarlig: Her kan du angive et filter på en specifik ansvarlig gruppe, fx SAM

Enhed: Her kan du angive et filter på en specifik enhed fx Kreditor 1.

Vis kun brugere med rettigheder til regnskab: Her kan du sætte et filter på det enkelte regnskab, eller udelade et filter, hvorved alle regnskaber på databasen vælges.

Skjul deaktiverede brugere: Her skal du sætte hak, hvis du vil frasortere de deaktiverede brugere i udskriften af rapporten.

I toppen af rapporten er det muligt at se, hvilket regnskab rapporten er trukket fra. Hvis rapporten er dannet på baggrund af alle regnskaber, står der at kontrolrapporten er udskrevet for alle regnskaber.