Åbn vinduet Brugerliste.

Rapporten udskriver en liste over samtlige brugere på databasen og indeholder følgende informationer:

Bruger-ID, Rettighedssæt(rolle-id), Fulde navn, Udløbsdato og Regnskab.

Indstillinger

Vis Rettighedssæt: Sæt hak i dette felt, hvis rapporten skal vise Rettighedssættet for de enkelte brugere.

Skjul deaktiverede brugere: Har skal du sætte hak, hvis du vil frasortere de deaktiverede brugere i udskriften af rapporten