Rapporten Objekter pr. bruger

Rapporten udskriver, for valgte brugere, de tilknyttede roller og underliggende objekter.

Rapporten udskriver således følgende felter: Bruger-ID, Brugernavn, Rolle_ID, Rollenavn, Objekttype, Objekt-ID, Objektnavn samt de specifikke rettigheder på objektet (læse, indsætte, rette, slette og køre).

Indstillinger

Bruger-ID: Klik på pilen til højre for at afgrænse på bruger-ID

Klik på Udskriv for at udskrive rapporten. Klik på Vis udskrift, hvis du vil se rapporten, før den udskrives. Hvis du ikke vil udskrive rapporten, skal du klikke på Annuller for at lukke vinduet