Åbn vinduet Brugere pr. rettighedssæt.

Rapporten udskriver, for valgte rettighedssæt, de tilknyttede brugere. Rapporten udskriver således følgende felter: Rolle-ID, Rettighedssæts navn, Bruger-ID og Brugernavn. Du kan definere, hvad der skal medtages i rapporten ved at angive filtre. Udfyld felterne på følgende måde:

Indstillinger

Sjkul deaktiverede brugere: Her skal du sætte hak, hvis du vil frasortere de deaktiverede brugere i udskriften af rapporten.

Rettighedssæt

Rolle-id: Angiv her et filter for de rolle-id’er (rettighedssæt) som skal medtages i rapporten.

Navn: Angiv her et filter for Rettighedssættets navn som skal medtages i rapporten.

Adgangskontrol

Brugernavn: Angiv her et filter for det brugernavn som skal medtages i rapporten.

Brugersikkerheds-id: Angiv her et id, der entydigt identificerer brugeren som skal medtages i rapporten.

Regnskab: Her skal du angive hvilket regnskab som skal medtages i rapporten.

Rolle-id: Angiv her et filter for de rolle-id’er (rettighedssæt) som skal medtages i rapporten.

Rollenavn: Angiv her et filter for Rettighedssættets navn som skal medtages i rapporten.