Rapporten Objekter med rettetmærke

Denne rapport bruges til at udskrive en liste over alle de objekter, der er rettet i databasen - dvs. de objekter, hvor der er sat et hak i feltet Rettet. Du finder rapporten ved at vælge Administration\It-administration\Versionsstyring VMS\Rapporter har skal du vælge Objekter med rettemærke. Rapporten kan også findes ved at vælge knappen Udskriv i vinduet Rettede objekter.

Du kan definere, hvad der skal med i rapporten, ved at sætte filtre. Udfyld felterne sådan:

Objekt

Dato: Angiv hvilken periode der skal medtages i rapporten.

Vælg knappen Udskriv for at udskrive rapporten. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før den udskrives, skal du vælge knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, og rapporten udskrives ikke.