Rapporten Købsfakturastyring - Bogført

Denne rapport viser en oversigt over bogførte købsfakturaer med følgende oplysninger pr. faktura: lev. bilagstype, eksternt bilagsnummer, leverandørnummer og beskrivelse, fakturabeløb inkl. moms og godkendelsesdato.

Du kan definere, hvad der skal med i rapporten, ved at sætte et filter. Udfyld felterne sådan:

Fakturastyr. - bogført
Ansvarlig: Vælg en medarbejder der er ansvarlig for godkendelse. For at se de medarbejdere, der findes, skal du først klikke i højre del af feltet (under Filter) og så klikke på den AssistButton, der vises.

Leverandørnr.: Indtast numrene på de kreditorer, der skal med i rapporten. For at se de kreditorer, der findes, skal du først klikke i venstre del af feltet (under Filter) og dernæst på den AssistButton, der vises.

Løbenr.: Indtast løbenr. på de poster, der skal med i rapporten.

Seneste afleveringsdato: Angiv hvilken seneste afleveringsdato rapporten skal vises for. En periode angives som et interval, f.eks. 010199..310199.

Godkendt: Her kan du ved indtastning af Ja/Nej afgrænse på, om købsfakturaen er godkendt.

Du kan bruge AssistButton nederst til venstre i vinduet til at få vist en oversigt med resultatet af det filter, du har defineret for tabellen.

Vælg knappen Udskriv for at udskrive rapporten. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før den udskrives, skal du vælge knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, og rapporten udskrives ikke.