Rapporten Kursusoversigt pr. medarbejder

Du kan bruge denne rapport til at udskrive en kursusoversigt pr. medarbejder. Rapporten viser medarbejdernr. og navn, kursusnummer og navn, start- og slutdato for kurset samt om kurset afholdes internt eller eksternt.

Du kan definere, hvad der skal med i rapporten ved at sætte forskellige filtre. Udfyld felterne således:

Kursusoversigt

MedarbejderID.: Skriv numrene på de medarbejdere, der skal med i rapporten. For at se de medarbejdere, der findes, skal du først klikke i højre del af feltet (under Filter) og så klikke på den AssistButton, der vises.

Kursusnummer: Skriv numrene på de kurser, der skal med i rapporten. For at se de kurser, der findes, skal du først klikke i højre del af feltet (under Filter) og så klikke på den AssistButton, der vises.

Du kan bruge AssistButton nederst til venstre i vinduet til at få vist en oversigt med resultatet af de filtre, du har defineret for tabellen.

Vælg knappen Udskriv for at få skrevet rapporten ud på en printer. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før du skriver den ud, så klik på knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, og rapporten skrives ikke ud.