Rapporten Medarbejder - inaktivitet

Du kan bruge denne rapport til at udskrive en oversigt over registreret inaktivitet på medarbejdere. Rapporten viser medarbejdernr., fra og til dato for inaktivitetsperioden, inaktivitetskode og beskrivelse, antal og enhed for inaktivitetsperioden (fx 5 dage), samt om der er ansat en vikar for medarbejderen i perioden.

Vælg knappen Udskriv for at få skrevet rapporten ud på en printer. Hvis du vil se rapporten på skærmen, før du skrive den ud, så klik på knappen Vis udskrift. Hvis du klikker på Annuller, lukker vinduet, og rapporten skrives ikke ud.