Åbn vinduet SUPER Log poster.

Rapporten benyttes til udskrivning af poster i superlogtabellen.

Du kan filtrere posten på eksempelvis et dato-tids interval, hvis du ønsker at udskrive poster indenfor et specifikt tidsrum.

Du kan i anfordringen selv opsætte andre felter, som det er relevant for dig at filtrere på, eksempelvis login brugerens ID.

Rapporten benyttes også af Codeunit 6006856, sammen med Email opsætning og Opgavekø funktionaliteten, til automatisk at afsende rapporten med superlogposter til mailadressen for den enhed i jeres organisation eller en aden part, som skal overvåge superlog aktiviteten i regnskabet.