Rapporten SKS Kontoplan

Denne rapport viser SKS kontoplanen med følgende oplysninger for hver konto: SKS kontonummer, navn, kontotype, direkte bogføring (ja/nej), spærret (ja/nej) samt og kontoen for årsafslutning.

Rapporten kan f.eks. bruges til at skabe overblik over sammentællingerne.

Du kan definere, hvad der skal medtages i rapporten ved at angive filtre. Du kan angive yderligere felter under fanen ved at klikke på feltet Felt og derefter på AssistButton til højre. Udfyld felterne på følgende måde:

SKS Kontoplan

Nummer: Her kan du angive numrene på de SKSkonti, der skal med i rapporten. Hvis du vil have vist de eksisterende konti, skal du klikke i feltet i kolonnen Filter og derefter på AssistButton til højre.

Kontotype: Her kan du vælge en kontotype. Klik på feltet Filter og derefter på AssistButton til højre for at se de indstillinger der findes .

Klik på den opadgående pil nederst til venstre i vinduet, hvis du vil se resultatet af de filtre, du har angivet for tabellen.

Klik på Udskriv for at udskrive rapporten. Klik på Vis udskrift, hvis du vil se rapporten, før den udskrives. Hvis du ikke vil udskrive rapporten, skal du klikke på Annuller for at lukke vinduet.