Åbn vinduet Udløbne ktr.linjer - kontrol.

Viser kontraktnumrene, de serviceartikler, der skal fjernes, kontraktudløbsdatoerne og linjebeløbene. Du kan kontrollere, hvilke kontraktlinjer der er udløbet og skal fjernes fra servicekontrakter op til den dato, du har angivet.

Indstillinger

Felt Beskrivelse

Fjern linjer til

Indtast den dato, indtil hvilken du vil undersøge, om der er udløbne kontraktlinjer. Rapporten vil omfatte kontraktlinjer, hvor kontraktudløbsdatoen er på eller inden denne dato.

Årsagskode

Vælg årsagskoden for fjernelsen af linjerne fra kontrakten. For at se de eksisterende årsagskoder i tabellen skal du klikke på feltet.

Årsagskodebeskrivelse

Angiv en beskrivelse af årsagskoden.