Rapporten Debitor - stamoplysninger

Denne rapport viser diverse stamoplysninger, der er knyttet til debitoren, f.eks. debitorbogføringsgruppe, rabatgruppe, rente- og betalingsoplysninger, sælger, debitors basisvaluta, kreditmaksimum (i RV) og debitorens aktuelle saldo (i RV). Derudover vises debitorens EAN lokationsnummer og BizTalk-partnernummer. Rapporten kan f.eks. bruges til at vedligeholde oplysningerne i tabellen Debitortabel.

Du kan definere, hvad der skal medtages i rapporten ved at angive filtre. Du kan indsætte flere felter under fanen Debitor ved at klikke på feltet Felt og derefter på AssistButton til højre. Udfyld felterne på følgende måde:

Debitor

Nummer: Indtast numrene på de debitorer, der skal med i rapporten. Hvis du vil have vist alle dine eksisterende kunder, skal du klikke på AssistButton til højre.

Søgenavn: Skriv søgenavnene på de debitorer, der skal med i rapporten.

Debitorbogføringsgruppe: Angiv, hvilke debitorbogføringsgrupper der skal med i rapporten. Klik på feltet Filter og derefter på AssistButton til højre for at se de eksisterende debitorbogføringsgrupper.

Klik på den opadgående pil nederst til venstre i vinduet, hvis du vil se resultatet af de filtre, du har angivet for tabellen.

Hvis du vil have vist sorteringsnøglerne og angive, i hvilken rækkefølge oplysningerne skal vises i rapporten, skal du klikke på Sorter.

Klik på Udskriv for at udskrive rapporten. Klik på Vis udskrift, hvis du vil se rapporten, før den udskrives. Hvis du ikke vil udskrive rapporten, skal du klikke på Annuller for at lukke vinduet.