Åbn vinduet Brugere.

Viser alle Rolledefineret klient-brugere, der er blevet oprettet til den aktuelle database.

Brug siden Brugere til at oprette og administrere klientbrugere.

Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 understøtter flere metoder til godkendelse af legitimationsoplysninger for Microsoft Dynamics NAV-brugere. Når du opretter en bruger, angiver du forskellige oplysninger, afhængigt af den type legitimationsoplysninger, du bruger i den aktuelle Microsoft Dynamics NAV Server-forekomst. Du angiver, hvilken type af legitimationsoplysninger der skal bruges til en bestemt Microsoft Dynamics NAV Server-forekomst ved at konfigurere klientkonfigurationsfilen og Microsoft Dynamics NAV Server-forekomstkonfigurationen. Du kan finde flere oplysninger i Brugere og typer af legitimationsoplysninger.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan nye brugere tilføjes, i Sådan oprettes brugere af Microsoft Dynamics NAV.

Du finder oplysninger om, hvordan du definerer en brugers tilladelser under Sådan defineres tilladelser til brugere.