Åbn vinduet Teksteditor for generisk diagram.

Angiver den titel, der vises under y-aksen i det generiske diagram for at beskrive den valgte enhed.

Du kan angive titeltekster på forskellige sprog ved at oprette flere linjer med forskellige sprogkoder.

Vinduet Teksteditor for generisk diagram åbnes, når du vælger knappen AssistEdit i feltet Datapunktetiket i vinduet Konfiguration af generisk diagram.

Teksten i feltet Titel i vinduet Teksteditor for generisk diagram er baseret på værdien i feltet Datakolonne i vinduet Konfiguration af generisk diagram, men du kan redigere den.