Åbn vinduet Fraværsoversigt pr. periode.

Viser en oversigt over alle medarbejdernes fravær i forskellige tidsperioder.

Udfyld vinduet Fraværsoversigt pr. periode og klik derefter på Vis matrix for at se matrixen. Vinduet indeholder indstillinger for filtrering af fraværsposter. Du kan vælge forskellige tidsintervaller i feltet Vis efter.

Matrixens linjer er opdelt i et højre og en venstre afsnit: til venstre står hver medarbejders navn og kode, og til højre står fraværsoplysningerne ordnet efter periode.