Udlæs

Denne funktion udlæser en fil med opkrævninger til Opkrævningscentralen.  Du kan kun sedne poster, som har status 'Godkendt'. Når funktionen vælges, kan du vælge at overføre hele kladden eller en enkelt post.

Vælger du at sende hele kladden, vil de poster, som har status 'Godkendt', blive udlæst til en fil. Vælger du en enkelt post, vil den post, du står på, blive udlæst til en fil.

I forløbet har du også mulighed for at angive sti og filnavn.

Hvis du kører med direkte kommunikation til Danske Bank, får du ikke mulighed for at gemme filen, men du vil i stedet se en dialogboks, hvor du kan følge med i kommunikationen med banken. Du skal muligvis angive brugernavn og password til banken i løbet af processen.