Åbn vinduet Rediger globale dimensioner.

Ændrer en eller begge globale dimensioner.

Du kan angive, hvilken global dimension der skal ændres, og hvilken dimension der skal være den nye globale dimension.

Indstillinger

Felt Beskrivelse

Global dimension 1-kode

Den dimension, der aktuelt er angivet som Global dimension 1, vises i feltet. Hvis du vil vælge en ny Global dimension 1 blandt de dimensioner, du har oprettet i vinduet Dimension, skal du klikke på feltet.

Global dimension 2-kode

Den dimension, der aktuelt er angivet som Global dimension 2, vises i feltet. Hvis du vil vælge en ny Global dimension 2 blandt de dimensioner, du har oprettet i vinduet Dimension, skal du klikke på feltet.

Du kan finde flere oplysninger om dimensioner i Dimension.

Tip