Åbn vinduet Flyt negative købslinjer.

Sletter en negativ købslinje fra det dokument, som du arbejder i, og flytter den til en anden købsdokumenttype, når du indtaster en købsreturvare. For så vidt angår varedisponering og lagerværdi bliver resultatet det samme, men posten udtrykkes i stedet som en positiv linje.

Du kan få adgang til kørslen ved at klikke på Handlinger og derefter pege på Funktioner i vinduerne Købsordre, Købsfaktura, Købsreturvareordre og Købskreditnota.

Indstillinger

Til bilagstype: I dette felt kan du markere den dokumenttype, som du vil flytte de negative købslinjer til. Du kan se de forskellige indstillinger og konsekvenser herunder:

• I vinduerne Købsordre og Købsfaktura kan du enten vælge returvareordren eller kreditnotaen. Hvis du vælger returvareordren, kan du ved bogføringen operere særskilt med transaktionens antal og værdi. Hvis du vælger kreditnotaen, opdateres vareantal og værdi samtidigt ved bogføring.
  • I vinduerne Købsreturvareordre og Købskreditnota kan du enten vælge ordren eller fakturaen. Hvis du vælger ordren, kan du ved bogføringen operere særskilt med transaktionens antal og værdi. Hvis du vælger fakturaen, opdateres vareantal og værdi samtidigt ved bogføring.