Åbn vinduet Send vedhæftede filer igen.

Sender vedhæftede filer, der ikke blev sendt, da du første gang registrerede et segment eller en interaktion.

Du kan sende de vedhæftede filer, der ikke blev sendt automatisk, da det registrerede interaktioner. Hvis du vil køre kørslen, skal du åbne vinduet Gemte målgrupper og på fanen Handlinger i gruppen Funktion vælge Send igen eller i vinduet Interaktionslogposter på fanen Handlinger i gruppen Funktion vælge Send igen.

Indstillinger

Felt Beskrivelse

Korrespondancetype

Marker en korrespondancetype for at angive, hvordan den vedhæftede fil skal sendes igen. Vælg mellem Samme som post, Papirformat, E-Mail, or Fax.

Opdater fletfelter

Marker dette afkrydsningsfelt at opdatere oplysningerne i Word-dokumentbrevfletning.